Προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις ως την Τετάρτη από την ΕΜΥ
Για καταιγίδες που θα εκδηλώνονται έως την Τετάρτη κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Σάββατο, το απόγευμα η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και το βράδυ η Κεντρική Μακεδονία.
Αύριο Κυριακή αναμένεται να επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες, ενώ από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία κα πιθανόν η Εύβοια, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Τη Δευτέρα (7/5) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα έως το μεσημέρι στην Εύβοια και έως το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Στερεά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Την Τρίτη (8/5) και την Τετάρτη (9/5) πιθανόν το μεσημέρι και το απόγευμα οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.
Ηράκλειο: Σύλληψη τριών ανδρών για θανάτωση 40 αρνιών σε ποιμνιοστάσιο
15:30Κραν Μοντανά: Σπαρακτικές σκηνές έξω από το μπαρ που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου για 40 ανθρώπους
15:28
Ο Κίφερ Σάδερλαντ, το «Lost Boys» και το… κούρεμα που θέλει να ξεχάσει
15:20
Η Βαρσοβία δηλώνει έτοιμη να δεχθεί 14 τραυματίες από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά
15:11