ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο χτύπημα της Αντιτρομοκρατικής στο «επαναστατικό ταμείο»

Μεγάλο χτύπημα της Αντιτρομοκρατικής στο «επαναστατικό ταμείο»
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Καίριο χτύπημα στο λεγόμενο επαναστατικό ταμείο φαίνεται ότι κατάφερε πριν από λίγο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σε μία γιγαντιαία επιχείρηση από τα ξημερώματα, που έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την Αττική έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, δεκατέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα λογαριασμούς ατόμων που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του CNN Greece έχει βρεθεί λογαριασμός προσώπου ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τρομοκρατική επίθεση εις βάρος πολιτικού προσώπου και στον οποίο φαίνονται τα συγκεκριμένα άτομα να έβαζαν χρήματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αυτός ο συγκεκριμένος έγκλειστος του Κορυδαλλού, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας είχε ανοίξει λογαριασμό στον οποίο φαίνεται συγκεκριμένα άτομα να καταθέτουν ποσά από 50 έως και 200 ευρώ. Η Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είχε ξεκινήσει έρευνα από την ημέρα της σύλληψης του συγκεκριμένου τρομοκράτη και πού γρήγορα έφτασε στα ίχνη των καταθετών.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτα στεγανά, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έρευνες μηνών και για πρώτη φορά σχηματίζεται δικογραφία για οικονομικά μεγέθη τα οποία φαίνεται να διοχετεύονταν στην τρομοκρατία. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και στελέχη της Κατεχάκη έλεγαν στο CNN Greece ότι αναμένεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αποκλείεται αύξηση και του αριθμού των συλλήψεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ