Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι επιχείρηση απομάκρυνσης χειροβομβίδων από διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Στέφανου Τάττη, ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που έχει πεθάνει, ενώ τις χειροβομβίδες εντόπισε σήμερα, Τρίτη, συγγενικό του πρόσωπο.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας οι οποίες και έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ έχει ειδοποιηθεί και ο στρατός προκειμένου οι χειροβομβίδες να απομακρυνθούν.
Πληροφορίες του thesstoday.gr αναφέρουν πως, όπως εκτιμάται, ο ηλικιωμένος, πιθανόν να είχε κρατήσει τις χειροβομβίδες ως ενθύμιο από κάποια στρατιωτική άσκηση.
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 912 οι νεκροί στον Λίβανο από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων
19:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56
ΧΡΗΜΑ
Χατζηδάκης: 5,3 δισ. από το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο στο περιβάλλον, τη στέγαση και τις μεταφορές
18:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ