Σέρρες: Επ' αυτοφώρω σύλληψη διαρρηκτών που είχαν «γδύσει» καταστήματα και επιχειρήσεις
Σε επ΄ αυτοφώρω σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 32 και 24 χρόνων, οι οποίοι το τελευταίο τετράμηνο διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές των Σερρών.
Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο αντρών, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος συνεργός τους.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας δύο κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Όπως διαπιστώθηκε, ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.
Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Αγρότες: Οι προτάσεις «βόμβα» από το μπλόκο Νίκαιας και τα ονόματα... έκπληξη για διαπραγμάτευση
20:48
Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Μία εβδομάδα για να επιστρέψουν στα θρανία από τις διακοπές οι μαθητές
20:36
Για το 2027 ανέβαλε ο Τραμπ την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
20:24
«Καλωσόρισες»: Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
20:12