Τρεις συλλήψεις στη Δράμα για παράνομα «φρουτάκια»
Παράνομα «φρουτάκια» …σέρβιρε στους πελάτες του ίντερνετ καφέ στη Δράμα. Η καφετέρια, όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια, εντοπίστηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας αποκάλυψαν το παράνομο κατάστημα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 11 Μαΐου. Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όπου παίζονταν «φρουτάκια».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μια υπάλληλος και ένας παίκτης. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται.
Ο Τραμπ έσπασε κάθε ρεκόρ στο Κογκρέσο: Μία ώρα και 47 λεπτά η ομιλία του - Η πιο μακρά στην αμερικανική ιστορία
07:23
Στην Ουάσινγκτον ο Γεραπετρίτης, βλέπει Ρούμπιο: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, το ενεργειακό παιχνίδι και η ναυπηγική συνεργασία
07:20
Σε «κόκκινο συναγερμό» ο Έβρος: Ήχησε το 112 στα Λάβαρα Σουφλίου λόγω υπερχείλισης του ποταμού
07:16
Τραμπ: Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν, το νούμερο ένα χορηγό τρομοκρατίας, να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
07:13