Πότε κλείνουν οριστικά οι μπάρες στο μετρό
Οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς του μετρό αναμένεται να κλείσουν οριστικά έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από στελέχη τουΟΑΣΑ.
Ήδη, όπου οι πύλες έχουν κλείσει, τα έσοδα αυξάνονται κατακόρυφα. Ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να υπάρξουν, μετά τον Μάιο οπότε θα έχει κλείσει το σύνολο των πυλών.
Στόχος του ΟΑΣΑ είναι σε όλους τους σταθμούς να υπάρχουν τουλάχιστον τρία μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.
Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές επιστρέφουν στις αστικές συγκοινωνίες και κυρίως στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Για αυτό θα ενισχυθεί το σώμα ελεγκτών της ΟΣΥ, της εταιρείας που διαχειρίζεται τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, με τον ΟΑΣΑ να έχει ζητήσει-με αίτημα προς το υπερταμείο-την πρόσληψη 166 ατόμων για τη στελέχωση του σώματος ελεγκτών.
Η Ελλάδα συγκράτησε τις αυξήσεις στα καύσιμα - Η 2η χαμηλότερη τιμή diesel στην ΕΕ
13:47
«Νήσος Σάμος»: «Το περιστατικό διερυνάται για την επιβολή κυρώσεων» - Τι αναφέρει το Λιμενικό για την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης
13:43
Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
13:39
Παγκόσμια Ημέρα Γης: Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και we4all σε στοχευμένες δράσεις δενδροφύτευσης
13:30