Άγρια δολοφονία συνταξιούχου στη Ζάκυνθο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.
Όπως αναφέρεουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνταξιούχος φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Μάλιστα, τα κυριότερα τραύματα είναι στο πρόσωπό του, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ενώ φέρει τραύματα στα χέρια και τη θωρακική χώρα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
SPONSORED
Κύπρος: Ουδέποτε εισήλθε στα χωρικά μας ύδατα ο στολίσκος για την Γάζα
18:39
Αραβικά ΜΜΕ: Το Ιράν θέλει μεταφορά του ουράνιου στη Ρωσία - Οι όροι του στις ΗΠΑ
18:28
Τραμπ κατά ΜΜΕ: Ακόμα κι αν το Ιράν υψώσει λευκή σημαία θα γράφουν ότι νίκησε τις ΗΠΑ
18:19
Κρυμμένη κοκαΐνη σε φορτίο με ρούχα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν - Μία καταδίκη
18:10