Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισε με μαχαίρι την σύζυγό του έπειτα από καυγά
Οικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου 52χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι την 47χρονη σύζυγό του.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης φαίνεται να ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα την πράξη του σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου προσήλθε αυτοβούλως.
Όπως κατέθεσε ο ίδιος, όλα συνέβησαν ύστερα από καβγά που είχε με τη γυναίκα για προσωπικούς λόγους.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κι από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στον θώρακα, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο καθ' ομολογίαν δράστης κρατείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
SPONSORED
Παραιτήθηκε η διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ Τούλσι Γκάμπαρντ για προσωπικούς λόγους
21:00
Ιράκ: Ανοιχτή η επιστροφή της αποστολής του ΝΑΤΟ που αποσύρθηκε λόγω του πολέμου στο Ιράν
20:51
Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ και εβιασμοί στα Βορίζια: Στη φυλακή τα ανίψια, στο νοσοκομείο ο θείος
20:47
Τουλάχιστον 25 νεκροί εξαιτίας επιθέσεων τζιχαντιστών στο Μάλι
20:41