ΕΛΛΑΔΑ

Τι έδειξε η νεκροψία του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού

Τι έδειξε η νεκροψία του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του 37χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και σήμερα βρέθηκε θαμμένος στην αυλή των «φίλων» του στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα και δεν εντοπίστηκε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας. Δεν έφερε καμία κάκωση ή τραύμα σε κανένα σημείο του σώματός του. Το μόνο που παρατήρησε ο ιατροδικαστής από το περιεχόμενο του στομάχου του 37χρονου ήταν μία έντονη οσμή αλκοόλ πιθανότητα και ναρκωτικών.

Δείγματα για τοξιλογικές εξετάσεις έχουν αποσταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν να βγουν, αλλά ο ιατροδικαστής ως τώρα, πιστεύει πως ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα, συνέπεια κατάχρησης αλκοόλ και ενδεχομένως ναρκωτικών.

Στο δεξί χέρι του νεκρού βρέθηκε μία σύριγγα ινσουλίνης, η οποία έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση.

Λόγω του υγρού και ψυχρού περιβάλλοντος που είχε ταφεί ο 37χρονος, η σορός συντηρήθηκε σε ικανό βαθμό.

Αυτή η νέα εξέλιξη επιβεβαιώνει όσα είπαν στους αστυνομικούς οι προσαχθέντες αδερφοί, ότι δηλαδή δεν τον σκότωσαν με τα χέρια τους και ότι απεβίωσε ύστερα από χρήση ηρωίνης που έκαναν όλοι μαζί. Στη συνέχεια ομολόγησαν πως του αφαίρεσαν τα χρήματά του και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή τους. Έκτοτε συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Μαζί με τους φίλους του θύματος, στην Ασφάλεια Δράμας έχει προσαχθεί και η μητέρα τους.

Ο 37χρονος, για τον οποίο είχε εκδοθεί και Silver Alert, εξαφανίστηκε στις 3 του Απρίλη από την οικία της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας, έχοντας πάρει από εκείνη το ποσό των 2.000 ευρώ για μία εγχείρηση στο χέρι του, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Όμως, αντί να μεταβεί εκεί, ο 37χρονος πήρε ταξί και πήγε στην Αλιστράτη και συγκεκριμένα στο σπίτι των δραστών, τους οποίους γνώριζε.

Σήμερα, Παρασκευή, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβηκε στο σπίτι των δραστών. Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις φαίνεται πως αυτοί «λύγησαν», ομολόγησαν τις πράξεις τους και οι Αρχές σκάβοντας στην αυλή του σπιτιού εντόπισαν την σορό του άτυχου άνδρα.

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 37χρονου: Βρέθηκε το πτώμα του θαμμένο σε αυλή σπιτιού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ