Χιλιάδες γυναίκες «βγήκαν» από τα ρούχα τους για καλό σκοπό
Χιλιάδες γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και βούτηξαν σε παραλία της Ιρλανδίας, για φιλανθρωπικό σκοπό, το Σάββατο.
Περίπου 2.505 γυναίκες κολύμπησαν για τουλάχιστον 5 λεπτά γυμνές στην παραλία Magheramore, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα μακριά από το Δουβλίνο για να συγκεντρώσουν χρήματα για παιδιά που πολεμούν τον καρκίνο, ενώ παράλληλα, έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ των Γκίνες, το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.
Αυτή ήταν η έκτη ετήσια συνάντηση Strip&Dip, που ξεκίνησε από μια γυναίκα, την Deidre Featherstone, το 2013, λίγες εβδομάδες μετά την μαστεκτομή της, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.
Έκτοτε, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 150.000 ευρώ για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
«Θεέ μου, ήταν απίστευτα. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά γυμνή μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, παρά μόνο στον άντρα μου» δήλωσε μία από τις συμμετέχουσες στο Reuters. «Ήμασταν όλες διαφορετικές. Ήταν φανταστικά», σημείωσε.
Φέτος, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Aoibheann’s Pink Tie.
Τραμπ: Το Ιράν σχεδιάζει να υποβάλει πρόταση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων μας
22:44
Κικίλιας για ελληνόκτητα πλοία στον Περσικό: Επικοινωνούμε μαζί τους τρεις φορές την ημέρα
22:23
ΗΠΑ: Η διοίκηση Τραμπ θέλει να διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις
22:14
Σάντσεθ σε ΗΠΑ για δημοσιεύματα αποβολής από το ΝΑΤΟ: «Δεν επικοινωνούμε μέσω email»
22:03