Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη
Χωρίς λεωφορεία θα μείνει την ερχόμενη Πέμπτη, από τις 12.00 έως τις 17.00, η Αθήνα, μετά την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ να προχωρήσουν σε στάση εργασίας λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.
Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα.
Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να γίνει γενική συνέλευση των εργαζομένων του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.
Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ