Η ομάδα «Σύντροφοι/Συντρόφισσες» ανέλαβε την ευθύνη για δύο επιθέσεις
Την ευθύνη για τις προ ημερών επιθέσεις στο υπουργείο Ανάπτυξης και Εμπορίου και τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων -στο κτήριο όπου βρίσκεται και το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη- ανέλαβε ομάδα που υπογράφει ως «Σύντροφοι/Συντρόφισσες».
Η ομάδα υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις έγιναν για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ ξεκαθαρίζουν ότι αν και δεν ήταν στόχος τους το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη «ο βουλευτής είναι τυχερός που δεν γνωρίζαμε ότι βρίσκεται στο κτήριο γιατί εάν το ξέραμε θα φροντίζαμε για αυτό».
Την ίδια ώρα, κάνουν αναφορά και στους πυροβολισμούς που έριξε ένας από τους φρουρούς του βουλευτή για να απομακρύνει τους αντιεξουσιαστές από το κτήριο κάνοντας λόγο για «ευθεία βολή κατά συντρόφων που από τύχη δεν δολοφονήθηκαν».
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45