Ποινική δίωξη σε βάρος των συλληφθέντων για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και σειρά πλημμεληματικού βαθμού αδικημάτων, άσκησε η αρμόδια εισαγγελέας σε βάρος των δύο που συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά το περιστατικό της επίθεσης στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης επί της οδού Μασσαλίας.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 26χρονος και μία 23χρονη, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία και σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, φαίνεται να ταυτοποιούνται ως συμμετέχοντες στην ομάδα αντιεξουσιαστών που προκάλεσε φθορές στην τζαμαρία της εισόδου της Ένωσης και πέταξε τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Εναντίον τους η εισαγγελική λειτουργός άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ληστείας από κοινού και για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησία, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, παράνομης βίας από κοινού, απείθειας και άρνησης δακτυλοσκόπησης.
Αλεξίσφαιρα και φυσίγγια εντόπισαν στο σπίτι της 23χρονης
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο θα κληθούν να απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι.
Απελαύνει τον Ρουμάνο πρόξενο η Μόσχα μετά το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στην Κονστάντζα
20:53
Το αρχαιότερο γυναικείο νεκροταφείο στον κόσμο και η θεωρία για έναν προϊστορικό φεμινισμό
20:45
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 188 οι νεκροί από τους σεισμούς
20:40
Βενεζουέλα: Χειροκροτήματα και συγκίνηση μετά από απεγκλωβισμό ανθρώπου από τα συντρίμμια
20:38