Η αμερικάνικη πρεσβεία καταδικάζει τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα
Η αμερικάνικη πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα καταδικάζει και τη νέα άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια ως μέλος της «17Ν» Κουφοντίνας βγήκε το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την 48ωρη άδεια που του δόθηκε.
«Καταδικάζουμε πλήρως την έγκριση τρίτης άδειας σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο. Είναι μία επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολλών θυμάτων του και περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράξουν βίαιες και καταστροφικές ενέργειες στο όνομά του».
Αυτό τονίζεται σε ανάρτηση του twitter της αμερικάνικης πρεσβείας, που έγινε λίγες ώρες μετά την έξοδο του Κουφοντίνα από τη φυλακή.

Να σημειωθεί πως ο «Λουκάς» της 17Ν θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33
H πρώτη βίλα στον κόσμο που χτίζεται αποκλειστικά από ρομπότ ετοιμάζεται στο Ντουμπάι
18:25
Ινδία: Τουλάχιστον 16 νεκροί και πολλοί αγνοούμενοι μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο
18:17