Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο
Νέο μπαράζ παραβιάσεων σημειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από τουρκικά αεροσκάφη, πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Αναλυτικότερα, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου έξι τουρκικά αεροσκάφη (δύο F-16, δύο F-4 και δύο CN-235) προέβησαν σε 39 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, καθώς επίσης και σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στον FIR Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (20/6), εννέα τουρκικά αεροσκάφη (επτά F-16 τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς και δύο CN-235) προέβησαν σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, καθώς και σε έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Δύο εξ αυτών ήταν οπλισμένα.
Όπως και την Τετάρτη (20/6) έτσι και σήμερα (21/6) τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Ισραηλινός νεκρός από πυρά κοντά στη Δυτική Όχθη - Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη
13:47
Θεσσαλονίκη: Πιλοτική πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης για πέντε ώρες
13:38
Σε γαλλικό έδαφος ανοικτά του Καναδά συναντώνται Μακρόν και Κάρνεϊ με το βλέμμα στον Τραμπ
13:30
Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, υποψήφιας στις περιφερειακές εκλογές
13:21