Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
Κακοκαιρία θα επικρατήσει από σήμερα, Δευτέρα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
- σήμερα Δευτέρα (25-6-2018)
τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η Πελοπόννησος και βαθμιαία η Θεσσαλία, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Πιερία και η Ημαθία) και πιθανόν από τις βραδινές ώρες η ανατολική Στερεά.
- αύριο Τρίτη (26-6-2018)
τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η Κρήτη.
- την Τέταρτη (27-6-2018)
α. τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
β. κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κρήτη.
- την Πέμπτη (28-6-2018)
η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν πρόσκαιρα η Θεσσαλία.
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025
16:09
Νερό: Η αστείρευτη πηγή ενέργειας του ανθρώπου, χωρίς επεξεργασία, χωρίς αλλοίωση
16:07
Στη φυλακή ο Έλληνας σαμποτέρ γερμανικών πλοίων - Το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει την έκδοση του
16:05
Στην Κρήτη ο γάμος της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε η τενίστρια (vid)
15:58