Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν στο Παλαιό Φάληρο
Υπέκυψε στα τραύματά του ο γνωστός άνθρωπος της νύχτας που τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο Παλαιό Φάληρο το πρωί της Τετάρτης, την οποία οι Αρχές αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Πρόκειται για άνδρα ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές το Τμήμα Εκβιαστών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη νύχτα. Το όνομά του είχε ακουστεί πολλές φορές το τελευταίο εξάμηνο στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με νεκρούς ανθρώπους της νύχτας.
Ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «καράφλας», και είχε αποφυλακιστεί πριν από έναν χρόνο καθώς εξέτιε ποινή φυλάκισης για υποθέσεις εκβιασμών. Πληροφορίες των Αρχών ανέφεραν ότι από το 2010 αντίπαλοί του επιχειρούσαν να τον σκοτώσουν και μάλιστα σε παλιές δικογραφίες είχαν συμπεριληφθεί και προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη δολοφονία του, όταν είχε βγει από το σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας.
SPONSORED
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εγκαινιάζει τη σειρά διαλέξεων «Evolve Lecture Series» στο UNIC Athens
17:56
Γράφει ιστορία ο Drake - Κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις στο Billboard 200
17:50
Ρεκόρ ζέστης τον Μάϊο στο Ηνωμένο Βασίλειο: Στους 35 ο υδράργυρος, στις παραλίες οι Βρετανοί
17:41
ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη για το δημογραφικό: Αθλιότητα το επίδομα των 150 ευρώ
17:32