ΕΛΛΑΔΑ

Τζέσυ Παπουτσή: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού

Τζέσυ Παπουτσή: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού

Συγγενείς και φίλοι της Τζέσυ Παπουτσή, η οποία «έφυγε» την Κυριακή, μετά από σκληρή «μάχη» που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, θα της πουν σήμερα το τελευταίο αντίο. 

Η κηδεία της 62χρονης ηθοποιού θα γίνει στο Γ' νεκροταφείο Νίκαιας, στις 15:15.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη, η οικογένεια της ηθοποιού απευθύνει παράκληση, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η είδηση του θανάτου της Τζέσυ Παπουτσή συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και τους συναδέλφους της, που επί σειρά δεκαετιών συνεργάστηκαν μαζί της και μόνο γλυκά λόγια είχαν να πουν για εκείνη.

Η πρωταγωνίστρια, όπως αναφέρεουν, νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου έδινε σκληρή μάχη. Το 2011 διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (μηνιγγίωμα) και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση σε κλινική της Σκωτίας, έχοντας στον πλευρό το γιο της, Γιώργο Καληώρα και το σύζυγό της, Γιάννη Μανιό.

Κανείς δεν έμαθε τίποτα, παρά μόνο όταν μετά από καιρό, το αποκάλυψε η ίδια.

«Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα τον σταυρό μου και είπα: "Αν θες, Χριστέ μου, να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δεν θες...". Κι έτσι γύρισα και είμαι μία χαρά. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ