Ένταση στη συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Οικονομικών
Ένταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές επιχειρούν να εισέλθουν στο κτήριο προκειμένου να συναντηθούν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση με την αστυνομία.
Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «στις 29 Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου». Στην συνάντηση η ΠΟΕΔΗΝ «θα έθετε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, «οι συγκεντρώσεις της στο υπουργείο Οικονομικών θα πυκνώσουν. Ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ».
SPONSORED
Αλβανία: «Παγώνουν» λογαριασμοί εταιρείας που συνδέεται με το θέρετρο Κούσνερ
21:11
Στη «μαύρη λίστα» της ΕΕ ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος - Στο νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας
21:00
Επιχείρηση περισυλλογής 192 αλλοδαπών από αλιευτικό σκάφος νότια των Καλών Λιμένων Κρήτης
20:53
Πάνω από 10 παραβιάσεις και παραβάσεις από τουρκικά αεροσκάφη και F-16 στο Αιγαίο
20:44