Κομισιόν: Κάνενας κίνδυνος εφοδιασμού φυσικού αερίου - «Να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα»
«Κανένα κίνδυνο» δεν βλέπει η Κομισιόν στο θέμα του εφοδιασμού και των αποθεμάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη τον εφοδιασμό, αν και αναμένει μακροπρόθεσμες συνέπειες, σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Επομένως, είναι σημαντικό να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα. Η ΕΕ διαθέτει πλέον τον χρόνο και τα εργαλεία για να προβλέψει τις προκλήσεις και να προετοιμαστεί αναλόγως», δήλωσε ο αξιωματούχος, μετά τη συνεδρίαση της ομάδας συντονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το φυσικό αέριο.
Τα κράτη μέλη της ΕΕ πρέπει να γεμίσουν τις αποθήκες τους κατά 80% έως τον Νοέμβριο για να προετοιμαστούν για το χειμώνα, δήλωσε ο αξιωματούχος σύμφωνα με το Reuters., προσθέτοντας ότι είναι προτιμότερο να γίνει η τροφοδοσία νωρίς, ώστε να αποφευχθεί η βιασύνη στο τέλος του καλοκαιριού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσακίρης (ΑΔΜΗΕ): Η αποκλιμάκωση των τιμών των καυσίμων δεν θα είναι άμεση
Διπλασιασμό των εσόδων της Ρωσίας από το πετρέλαιο στα 9 δισ. δολάρια τον Απρίλιο βλέπει το Reuters
Τουλάχιστον 13 νεκροί και 21 τραυματίες στο Λίβανο από ισραηλινά πλήγματα
08:06
ΗΠΑ: Προχωρούν σε πώληση όπλων αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων σε συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή
07:56
Πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει η Καρυστιανού: Ο Μάιος θα είναι ιστορικός για το κίνημά μας
07:47
Οι ΗΠΑ αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία στη σκιά του «ρήγματος» στις σχέσεις Τραμπ Μερτς
07:36