Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις με τρένα και προαστιακό
Προβλήματα και ακυρώσεις στα δρομολόγια προαστιακού και τρένων υπάρχουν σήμερα από το πρωί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο. Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.
Υπενθυμίζεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) προχωράει από σήμερα και μέχρι τις 20 Ιουλίου σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως εξήγγειλε η ΠΟΣ σε ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σήμερα Τετάρτη 11, Παρασκευή 13, Δευτέρα 16 και Τετάρτη 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας μεταξύ 5.00-8.00, 13.00-16.00 και 21.00-00.00, ενώ την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.
«Μολονότι η Δικαιοσύνη (με προσωρινή της απόφαση) απαγόρευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις έως την έκδοση της οριστικής απόφασης, η ΠΟΣ προχώρησε σε στάσεις εργασίας, στις οποίες συμμετέχει το προσωπικό του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διαβεβαιώνοντας πως κάνει ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του νόμου και των αρμοδιοτήτων της για να επαναφέρει τη λειτουργία σε κανονικούς ρυθμούς.
Απ. Χρήστου: «Το χρυσό στο Ευρωπαϊκό αντανακλά τη συνέπεια και την υπομονή μου όλα αυτά τα χρόνια»
21:10
«Φοβηθήκαμε για την αιμορραγία»: Ο αστυνομικός που εντόπισε αιμόφυρτη την 25χρονη στη Θεσσαλονίκη
21:10
Eκστρατεία «υβριδικού πολέμου» καταγγέλλει η ΕΕ για την υπόθεση θαλάσσιου drone στη Ρουμανία
20:58
Οδηγός στα Γρεβενά επιχείρησε να αποφύγει έλεγχο και τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό
20:47