ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Καλλιθέα.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Τέρενς Κουίκ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Υπήρξε επίσης διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ως διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, ως παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και ως συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ