Καλά στην υγεία του ο Ευάγγελος Αποστολάκης - Επιστρέφει στα καθήκοντά του
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης δεν χρήζει, πλέον, ιατρικής παρακολούθησης και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.
Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη σήμερα, Τετάρτη, στο 251 ΓΝΑ, έπειτα από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Κατόπιν αυτού, ο κ. Καμμένος αποφάσισε να επανέλθει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση των καθηκόντων του από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Του ιατρικού συμβουλίου προήδρευε ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Γεώργιος Τολούμης και συμμετείχαν γιατροί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχική γνωμάτευση των γιατρών, στις 8 Ιουλίου, ήταν να παραμείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου του τραμ
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50