Τορόντο: «Οδύνη για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία» εκφράζει το ΥΠΕΞ
Την οδύνη του για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά και την αμέριστη συμπαράσταση στους Έλληνες ομογενείς, τον καναδικό λαό και την κυβέρνησή του, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.
Με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει, επίσης, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειας των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
«Εκφράζουμε την οδύνη μας για την αποτρόπαιη επίθεση στην ελληνική συνοικία στο Τορόντο του Καναδά & την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Έλληνες ομογενείς, στον καναδικό λαό & στην κυβέρνησή του. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» σημειώνει, στην ανάρτησή του, το υπουργείο Εξωτερικών.
«Αίμα παντού»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την ελληνική συνοικία του Τορόντο
SPONSORED
ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ : Σαφάρι θανάτου στο Σαράγεβο: Οι «τουρίστες» που πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους
22:03
Νέα διορία Τραμπ στο Ιράν: Έχει μια εβδομάδα για να συμφωνήσει για τον τερματισμό του πολέμου
22:00
Υπουργείο Εργασίας: Συνεχίζεται ο διάλογος για την ενίσχυση της αρχής ίσης αμοιβής
21:55
Eurovision 2026: Βίντεο 30 δευτερολέπτων από την δεύτερη πρόβα του Akyla
21:48