Εξετάζουν τρία περιστατικά αυθαιρεσίας αστυνομικών στις εκδηλώσεις μνήμης
Τρεις καταγγελίες για περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της 6ης Δεκέμβρη την περασμένη Κυριακή, έχουν περιέλθει σε γνώση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα τρία περιστατικά -δύο στην Αθήνα και ένα στο Βόλο- έχουν καταγραφεί σε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βιντεοληπτικό υλικό. Πρόκειται με περιστατικό, το οποίο καταγράφεται με αστυνομικούς κατά τη σύλληψη ανηλίκου στην Καλλιδρομίου και ένα δεύτερο κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ, μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής.
Σε βίντεο -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει καταγραφεί και περιστατικό στο Βόλο με αστυνομικό διμοιρίας να χτυπάει σταθμευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, φέρεται να είχε εντοπίσει εστία φωτιάς και όταν υπέπεσε στην αντίληψή του, επιχείρησε στην κατάσβεση της.
Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σημειώνουν ότι οι καταγγελίες έχουν περιέλθει σε γνώση του αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Τόσκα, ο οποίος ζήτησε την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων περιστατικών για τα οποία διενεργείται έρευνα.
ΕΛΤΑ: Ανανέωση του στόλου με 250 ηλεκτρικά δίκυκλα ελληνικής παραγωγής
14:02
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: F-22 Raptor και Stratotanker έστειλε ο Τραμπ στο Ισραήλ: «Αν σπείρεις τον άνεμο, θα θερίσεις θύελλες» προειδοποιεί το Ιράν
13:57
Τρία χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν
13:51
Χαλκίδα: Διασωληνωμένος 14χρονος μετά από τροχαίο - Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των γονιών
13:49