Πλημμύρες Μαρούσι: Η περιφέρεια Αττικής είναι αποκλειστικά υπεύθυνη, λέει ο Πατούλης
Η περιφέρεια Αττικής είναι «αποκλειστικά υπεύθυνη» για τις σημερινές πλημμύρες στο Μαρούσι, δηλώνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. «Για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση του.
Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, εδώ και μήνες βρίσκονται στα συρτάρια της περιφέρειας οι μελέτες που κατέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
Αντίθετα τονίζει ,«διαρκώς η Περιφέρεια καθυστερεί την έγκρισή τους, ενώ ζητά και πρόσθετες μελέτες που δεν είναι υποχρέωση του Δήμου να τις καταθέσει».
Ο κ. Πατούλης καλεί τη Διοίκηση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει «επιτέλους το έργο για να μη ζήσουμε στο Μαρούσι ημέρες Μάνδρας και πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56
Λίμνη στην Ηγουμενίτσα «βάφτηκε» ροζ - Πώς εξηγείται το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο (pics)
23:43
«Η Ουκρανία δεν συμμετείχε στο σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream» λέει ο Ζελένσκι
23:30
«Πόλεμος» δασμών ΗΠΑ - Καναδά: «Καταστροφικές» οι συνέπειες προειδοποιεί η Ουάσινγκτον
23:17