Πλημμύρες Μαρούσι: Η περιφέρεια Αττικής είναι αποκλειστικά υπεύθυνη, λέει ο Πατούλης
Η περιφέρεια Αττικής είναι «αποκλειστικά υπεύθυνη» για τις σημερινές πλημμύρες στο Μαρούσι, δηλώνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. «Για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση του.
Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, εδώ και μήνες βρίσκονται στα συρτάρια της περιφέρειας οι μελέτες που κατέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
Αντίθετα τονίζει ,«διαρκώς η Περιφέρεια καθυστερεί την έγκρισή τους, ενώ ζητά και πρόσθετες μελέτες που δεν είναι υποχρέωση του Δήμου να τις καταθέσει».
Ο κ. Πατούλης καλεί τη Διοίκηση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει «επιτέλους το έργο για να μη ζήσουμε στο Μαρούσι ημέρες Μάνδρας και πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»
Συναγερμός στην Τουρκία: Η τρίτη απόπειρα εκτόξευσης πυραύλου στο Ιντσιρλίκ μέσα σε δέκα ημέρες
10:43
Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρα στον 20χρονο και τον μαχαίρωσαν στην πλάτη - Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες
10:30
Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: «Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα - Δεν είναι η ώρα να γινόμαστε λιγότεροι»
10:23
Η Σρι Λάνκα επέστρεψε στο Ιράν τις σορούς των 84 ναυτικών από το πλοίο που επλήγη στον Περσικό
10:18