ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις καιισχυρούς ανέμους, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στο νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  1. Σήμερα Τρίτη (31-07-18)

Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

  1. Αύριο Τέταρτη (01-08-18)

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά.

  1. Την Πέμπτη (02-08-18)

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά.

  1. Την Παρασκευή (03-08-18)

Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

  1. Το Σάββατο (04-08-18)

Μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βορειά).

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.my.gr).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ