Φωτιά Κινέτα: Ενίσχυση στους πυρόπληκτους από τρία επιμελητήρια του Πειραιά
Με κοινή απόφαση, τα τρία επιμελητήρια του Πειραιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό, το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό, στηρίζουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην περιοχή της Κινέτας.
Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών, αποφασίστηκε, από τους προέδρους των επιμελητηρίων, η αγορά ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού, ώστε οι πληγείσες επιχειρήσεις να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν και ο κόσμος να επιστρέψει στην περιοχή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, μετά από σχετική έρευνα αγοράς, η συνολική δαπάνη για τις πρώτες ανάγκες εξοπλισμού των επιχειρήσεων της Κινέτας ανήλθε στα 8.892 ευρώ και επιμερίστηκε σε κάθε επιμελητήριο το ποσό των 2.964 ευρώ.
Ο απαραίτητος εξοπλισμός σε τέσσερις παραλιακές επιχειρήσεις της περιοχής, που υπέστησαν διαχειρίσιμες ζημιές, παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Αυγούστου, ώστε να επαναλειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο.
Παράλληλα, το ΕΒΕΠ κατέθεσε χρήματα στον κοινό λογαριασμό του ΕΒΕΑ για τους 32 επαγγελματίες συναδέλφους, που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στην περιοχή της Ραφήνας.
Κικίλιας για θάνατο Σκοπελίτη: «Ο καπετάν Γιάννης κράτησε τα απομακρυσμένα νησιά ενωμένα»
15:51
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για παράνομη απόρριψη 56 φορτίων μπάζων
15:41
Ξηλώθηκε το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το κέντρο Κένεντι
15:30
Δεξαμενόπλοιο επλήγη από άγνωστο βλήμα ανατολικά του Ομάν - Ασφαλές το πλήρωμα
15:19