Θανάσιμος τραυματισμός δύτη από ταχύπλοο στη Σαλαμίνα
Τραγικό θάνατο βρήκε στη Σαλαμίνα ένας 44χρονος δύτης, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος.
Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Σεληνίων και το λιμενικό ενημερώθηκε γι'αυτό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Στο σημείο έσπευσε στέλεχος του λιμενικού, το οποίο διαπίστωσε ότι το ταχύπλοο κατέπλεε στο μώλο Αγίου Νικολάου Σεληνίων μεταφέροντας (αφού είχε περισυνελέξει) έναν ακρωτηριασμένο άνδρα, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος έφερε στολή δύτη, ενώ ακολουθούσε άλλο ταχύπλοο, με χειριστή έναν 61χρονο, σύμφωνα με δήλωση του οποίου είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του άνδρα.
Άμεσα ο τραυματίας διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 61χρονος χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Ποιοι δικαιούνται τα 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
05:00
Συντάξεις Μαρτίου: Στις 24/02 καταβάλλονται οι κύριες - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
04:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
03:00
Τίτλοι τέλους για τις χειμερινές εκπτώσεις στις 28 Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
02:00