Στην Αθήνα Βρετανοί εμπειρογνώμονες μετά τις φονικές πυρκαγιές
Δύο Βρετανοί εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένοι σε θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και αποκατάστασης πυρκαγιών, βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, αναφέρεται στο tweet της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Κατόπιν πρότασης της βρετανικής κυβέρνησης, οι δύο ειδικοί από τη Δασική Υπηρεσία και την Επαρχία του Ντόρσετ συνεργάζονται στενά με τους Έλληνες συναδέλφους τους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και μοιράζονται την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.
«Ευχαριστούμε θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τη συνεργασία», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο twitter.
Είχαν προηγηθεί μηνύματα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, τoν πρίγκιπα Κάρολο και τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.
Λευκός Οίκος: «Η δαιμονοποίηση του Τραμπ οδήγησε στους πυροβολισμούς»
20:19
Γαλλία: Ο Μακρόν υπόσχεται να μιλήσει με το Ιράν για να «αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του»
20:10
Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, αλκοόλ και κάνναβη στον οργανισμό της Μυρτώς - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές
20:05
«Αρκετά»: Η Μελάνια Τραμπ ζητά την απόλυση του Τζίμι Κίμελ - Το σχόλιο που προκάλεσε την οργή της (pic)
19:59