Μυτιλήνη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς και έκλεβαν κινητά προσφύγων
Δυο ντόπιοι ηλικίας 26 και 39 ετών συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής και της υπεξαίρεσης.
Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες, το τελευταίο τετραήμερο, προσέγγισαν τέσσερις αλλοδαπούς αιτούντες άσυλο, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και τους πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα, προσποιούμενοι του αστυνομικούς.
Με την ίδια ακριβώς μέθοδο, οι δράστες προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο ενός ακόμη αλλοδαπού.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε και άλλο κινητό, που όπως διαπιστώθηκε ήταν και αυτό προϊόν κλοπής από αλλοδαπό αιτούντα άσυλο.
ΚΟΣΜΟΣ
Βουλγαρία: Παράνομη μονάδα παραγωγής κάνναβης ανακαλύφθηκε σε πρώην ορυχείο ψευδάργυρου
20:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κυβέρνηση προχωρά στην σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών – Ποιος είναι ο επικεφαλής της
20:08
ΕΛΛΑΔΑ
Σε θετικό κλίμα η τριμερής Ελλάδας - Τουρκίας - Βουλγαρίας για το μεταναστευτικό
19:59
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
19:49
ΚΟΣΜΟΣ