Ηράκλειο: Υπέκυψε στα τραύματά της η 48χρονη που έπεσε από τα ενετικά τείχη
Την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου άφησε η 48χρονη γυναίκα που το πρωί του Σαββάτου, έπεσε από τα τείχη περίπου στο ύψος του προμαχώνα Μαρτινέγκο.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Βενιζελείου η 48χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα ενώ στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη είχε ανέβει στα τείχη νωρίτερα το πρωί και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί αν κοντά της βρισκόταν κάποιος δικός της ή αν είχε γίνει αντιληπτή από περαστικούς.
Η 48χρονη, ούσα σε απόγνωση, πραγματοποίησε τελικά την απειλή της, πέφτοντας στο κενό.
Προανάκριση διενεργεί το Α αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Στο ΚΑΤ υπάλληλος απορριμματοφόρου μετά από επίθεση με πέτρα στις Αχαρνές
12:04
Χαλασμένα μπιφτέκια, βρώμικοι πάγκοι: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην αγορά τα Χριστούγεννα - Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων
11:52
Το Κρεμλίνο απειλεί το Κίεβο για την «επίθεση στην κατοικία Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πως και πότε να αντιδράσει»
11:49
Αττική Οδός: Χειροπέδες σε 21χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Προσπάθησε να διαφύγει
11:42