ΠΝΟ: Νταλακογεώργος: 24ωρη και πάμε για κλιμάκωση
Σε εικοσιτετράωρη απεργία κατεβαίνουν το πρωί της Δευτέρας οι ναυτικοί με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους στο άμεσο διάστημα. Το βασικό αίτημα των ναυτικών είναι η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις καθώς τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχουν δει καμία αύξηση.
Όπως λέει στο CNN Greece ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού Αντώνης Νταλακογεώργος «οι ναυτικοί στα χρόνια της κρίσης, έβαλαν πλάτη και το γεγονός ότι πολλές εταιρίες εξακολουθούν να λειτουργούν οφείλεται και σε αυτή την στάση που κράτησαν οι εργαζόμενοι.»
Η απεργία των ναυτικών γίνεται σε μία στιγμή που κορυφώνεται η επιβατική κίνηση καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και αναπόφευκτα θα υπάρξουν προβλήματα.
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41