Έληξε η απεργία στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο λιμάνι του Πειραιά
Κανονικά προσέρχονται από το απόγευμα οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, καθώς η απεργία που είχε κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά προκειμένου να καλύψει την κινητοποίηση της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά(ΕΝΕΔΕΠ) έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, κρίθηκε παράνομη, μετά από προσφυγή στη δικαιοσύνη της DPORT, της εταιρείας που διαχειρίζεται εργαζόμενους για λογαριασμό του ΣΕΠ.
Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, είχε εξαγγείλει χθες 24ωρη απεργία, προκειμένου να καλύψει το συγκεκριμένο σωματείο μέλος του.
Η Ένωση Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, σε ανακοίνωσή της ζητεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, σύσταση επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας και πρόληψη των επαγγελματικών ασθενειών και εργατικών ατυχημάτων.
ΔΟΑΕ: «Κανένα μη φυσιολογικό επίπεδο ραδιενέργειας» - μετά την αεροπορική επιδρομή στη Ντιμόνα
22:05
«Ασημένιος» ο Καραλής στο Παγκόσμιο της Πολωνίας - «Πέταξε» στα 6.05 στο άλμα επί κοντώ
21:53
Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες πλοίου στη Ραφήνα - Εμπλοκή κάβου στην προπέλα κατά την αναχώρηση
21:45
Ιρανικά ΜΜΕ: «Η επίθεση στη Ντιμόνα είναι απάντηση για το πλήγμα στη Νατάνζ»
21:31