Νεαρός απειλούσε να αυτοκτονήσει στο κέντρο του Ηρακλείου
Να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο Ηράκλειο, σκεφτόταν να επιχειρήσει ένας νεαρός άνδρας το απόγευμα της Πέμπτης.
Τις περίεργες κινήσεις του όμως αντιλήφθηκαν οι περαστικοί, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο άμεσης δράσης και λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να πείσουν τον νεαρό να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, λίγα λεπτά αργότερα, μετανιωμένος για αυτό που πήγε να κάνει, κατέβηκε από το τοιχίο και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου θα δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό Αφγανό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πυρά» ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: «Υπήρξε πρότυπο για τον Μητσοτάκη - Τα ανέκδοτα να μας τα λέτε ένα, ένα»
11:20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ισραήλ: Οι πόλεμοι το έφεραν πιο κοντά στην Ελλάδα – Ρεκόρ σε εξαγωγές και τουρισμό
11:13
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός έργου 11,5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Αχιλλείου στην Κέρκυρα
11:08
ΕΛΛΑΔΑ
Κίμωλος: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία λόγω βλάβης σε θερμοσίφωνα
11:07
ΚΟΣΜΟΣ