Ηράκλειο: 70χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού
Στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού οδηγούσε επί 3,5χλμ ένας 70χρονος στο Ηράκλειο, τρομοκρατώντας τους υπόλοιπους οδηγούς που βρέθηκαν στο σημείο την περασμένη Τετάρτη.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Creta24.gr, ο 70χρονος, που οδηγούσε ένα ασημί Ford Focus, έχασε τον προσανατολισμό του και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Ωστόσο, αντί να ακινητοποιήσει το όχημά του συνέχισε να οδηγεί και μάλιστα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας!
Μόλις έφτασε στο ύψος των Λινοπεραμάτων, όπου τελειώνει το διαχωριστικό στηθαίο, ο 70χρονος μπήκε πλέον στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι άνδρες της τροχαίας του ΒΟΑΚ εντόπισαν τον ηλικιωμένο οδηγό και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με «τσουχτερό» πρόστιμο ενώ θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μόνιμης αφαίρεσης του διπλώματος οδήγησής του.
Δεν θα υπογραφεί αύριο η συμφωνία με τις ΗΠΑ λέει το Ιράν - Ηλεκτρονικά η υπογραφή λέει το Πακιστάν
18:50
Ο Τραμπ βάζει στην ατζέντα των G7 την αποναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ
18:47
Τραγωδία στην Κίσσαμο Χανίων: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 31χρονος τραυματίας
18:41
Ουκρανία: Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια επανασυνδέθηκε στο δίκτυο ρεύματος
18:34