ΕΛΛΑΔΑ

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Το δρόμο προς τη φυλακή παίρνει ο 34χρονος

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Το δρόμο προς τη φυλακή παίρνει ο 34χρονος
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας, ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τα επιχειρήματά του σχετικά με πράξεις που συνέβαιναν με τη συναίνεση των ενήλικων συντρόφων του, δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη του, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Η υπόθεση ομηρίας

Ο Λαμιώτης είχε γνωριστεί με μία 40χρονη Γαλλίδα πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία είχε λήξει πριν από λίγο καιρό.

Τις τελευταίες ημέρες, επικοινώνησαν ξανά και η Γαλλίδα πείστηκε να ταξιδέψει στη χώρα μας για να τον συναντήσει από κοντά.

Ο 34χρονος την περίμενε την Τετάρτη 12 του Σεπτέμβρη στον Σταθμό Λιανοκλαδίου, από όπου την παρέλαβε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Λαμίας.

Η 40χρονη Γαλλίδα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 34χρονος την ξάπλωσε με τη βία στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και τα μάτια με ένα μαντήλι ενώ παράλληλα της έδεσε τα χέρια και τα πόδια. Στη συνέχεια, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο.

Η 40χρονη κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, που με τη σειρά του ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: «Θα είσαι για πάντα η σκλάβα μου», τα πρώτα λόγια του 34χρονου

Οι άλλες κατηγορίες

Ρεπορτάζ του lamiareport.gr αναφέρει ότι στην Ασφάλεια Λαμίας να έχουν μιλήσει δύο ακόμη γυναίκες για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο 34χρονος, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι αλλά και στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ