Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική έκθεση
Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου του 33χρονου που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην Ομόνοια και ο οποίος άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, αναμένει η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα είναι πιθανό να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.
Παράλληλα, η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
Επίσης, σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου ατόμου, που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα.
Μεγάλες εκρήξεις στο Ισφαχάν - Οι Αμερικάνοι έριξαν βόμβες bunker buster ενός τόνου (vid)
08:13
Το τραύμα, ως ψυχικό φαινόμενο και εργασιακή κανονικότητα για τους δημοσιογράφους
08:01
Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαρινέλλα: Μέχρι τις 13:00 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της - Δωρεές στη «Φλόγα» αντί στεφάνων ζητά η οικογένειά της (pics)
08:01
Νετανιάχου: «Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του δρόμου - Το Ιράν θα καταρρεύσει εκ των έσω»
07:58