Σαρώνει ο «Ξενοφών»: Επιβατηγό πλοίο στην Τήνο παίρνει κλίση από ανέμους 10 μποφόρ
Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα. Χρήστες του διαδικτύου και πολίτες μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα καταγράφουν συγκλονιστικά στιγμιότυπα της κακοκαιρίας που έχει σαρώσει την Ελλάδα.
Στο παρακάτω βίντεο, ένα πλοίο να παίρνει κλίση λίγο πριν μπει στο λιμάνι της Τήνου. Χρήστης του Facebook, καταγράφει το Superferry να μπαίνει στο λιμάνι της Τήνου με μεγάλη κλίση, λόγω των ισχυρότατων ανέμων.
Τελικά, παρά την αγωνία και την μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών, το καράβι έδεσε στο λιμάνι της Τήνου χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Απίστευτα κύματα στην Πάρο λόγω κακοκαιρίας
Σε Παροικιά, Νάουσα και σε άλλους παράκτιους οικισμούς η κακοκαιρία είναι πολύ έντονη και η Πάρος μοιάζει παραδομένη στο έλεος των θυελλωδών ανέμων που κατά πολλούς είναι οι σφοδρότεροι των τελευταίων χρόνων.
SPONSORED
Ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Γάζα και Λίβανο - Πάνω από 10 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά
08:49
Πώς οι συζητήσεις με το ChatGPT αξιοποιούνται σε εξιχνιάσεις εγκλημάτων
08:30
Τραμπ: Εξουδετέρωθηκε ο δεύτερος στην ιεραρχία του ISIS παγκοσμίως, Αμπού Μπιλάλ αλ Μινούκι
08:19
Η Ιταλία έστειλε δύο ναρκαλιευτικά στα Στενά του Ορμούζ
08:10