Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Le Laperouse» έριξε άγκυρα στον Πειραιά
Το κρουαζιερόπλοιο «Le Laperouse» επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και το λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή.
Το «Le Laperouse», που ναυπηγήθηκε τον Ιούνιο του 2018, υποδέχτηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. και παρέδωσαν στον πλοίαρχο κ. David Marionneau αναμνηστική πλακέτα και δώρα (βιβλία) για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 128μ., χωράει 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος. Ανήκει στην εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και το 2019 θα πραγματοποιήσει πάνω από 170 αφίξεις στην Ελλάδα.
Το πλοίο σαν κουφάρι κατασκευάστηκε στη Ρουμανία και λίγο πριν το τέλος του 2017 ρυμουλκήθηκε στη Νορβηγία ώστε να αποπερατωθεί.
Πηγή: pireaspiraeus.com
Έρευνα σε βάρος του Βρετανού πρώην Επιτρόπου Πίτερ Μάντελσον ζητεί η Κομισιόν
23:59
Παναθηναϊκός - Παρί 99-104: Επιστροφή με ήττα για το Τριφύλλι
23:56
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45