Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Παρασκευή προχώρησε το πρωί της Κυριακής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τα νέα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τη Δευτέρα 22/10, οι τοπικές βροχές που θα εκδηλώνονται από το πρωί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά {πλην κεντρικής, ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) από το απόγευμα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου και κατά τη διάρκεια Της νύχτας στη δυτική, τη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και τοπικά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Την Τρίτη 23/10 αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στη Στερεά Ελλάδα. Από τις βραδινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.
Μουντιάλ 2026: Ισοπαλία 1-1 στο παιχνίδι της Βραζιλίας με το Μαρόκο
07:34
Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό: Στους 149 οι νεκροί από τον Έμπολα - 710 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
07:25
Μηχανογραφικό 2026: Η στρατηγικές και η παγίδα του «όλα ή τίποτα» - Εκπαιδευτικός αναλυτής εξηγεί
07:15
Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Υπογραφές «βλέπει» ο Τραμπ, αντιδράσεις σε Ιράν και Ισραήλ
07:05