Στην Αθήνα για εξέταση DNA η σορός της γυναίκας που βρέθηκε κοντά στο Μαντούδι
Το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε κοίτη ποταμού, στην περιοχή Κρύα Βρύση στην Εύβοια. Τη σορό που ήταν καλυμμένη από χώματα και βάτα, την εντόπισε πολίτης που μάζευε ξύλα στην περιοχή.
Αμέσως ενημέρωσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του Μαντουδίου, το οποίο έσπευσε στο σημείο με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Πηγή: tvstar.gr
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στην 58χρονη που είχε χαθεί στην πλημμύρα στο Μαντούδι στις 29 Σεπτεμβρίου.
Η σορός έφερε φόρμα στο κάτω μέρος, ενώ ήταν μόνο με τα εσώρουχα στο άνω. Η φόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες tvstar.gr αναγνωρίστηκε από τους οικείους της 58χρονης γυναίκας, ωστόσο η αστυνομία αποφάσισε να αποστείλει τη σορό στην Αθήνα για να γίνει ταυτοποίηση DNA.
Να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν, την Κυριακή είχαν σταματήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό της 58χρονης.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00