Κοζάνη: Άγνωστοι άδειασαν τη δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης του ΕΠΑΛ Σιάτιστας
«Φτερά» έκαναν 2700 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από την δεξαμενή του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Σιάτιστας.
Όπως δήλωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ του σχολείου, όπως κάθε πρωί, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Έκπληκτος διαπίστωσε ότι η δεξαμενή στην οποία μόλις την προηγούμενη ημέρα έβαλε 2700 λίτρα δεν είχε ...ούτε σταγόνα.
Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της. Σύμφωνα με τα στελέχη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, το κτίριο δεν φέρει σε κανένα σημείο στις πόρτες ή τα παράθυρα ίχνη παραβίασης.
Έρευνες για την διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών και το πώς οι κλέφτες κατάφεραν να μεταγγίσουν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αναλάβει η ασφάλεια, ενώ έχουν γίνει και μηνύσεις στην αστυνομία.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47