Θεσσαλονίκη: Όχημα προσέκρουσε σε κράσπεδο και έπιασε φωτιά - Δύο τραυματίες
Δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του ενώ κινούνταν στην προέκταση της Μαιάνδρου άνωθεν του περιφερειακού στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, για να μπορέσει να αποφύγει το όχημα τη σύγκρουση με έτερο Ι.Χ. προσέκρουσε σε κράσπεδο και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να προχωρήσουν σε κατάσβεση της φωτιάς.
Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος τραυματίστηκαν, με τον έναν να φέρει τραύματα στα κάτω άκρα, καθώς και θλαστικό τραύμα κεφαλής, ενώ ο άλλος φέρει κάκωση στην οσφυϊκή.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.
«ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ»: «Απόβαση» αγροτών σήμερα στην Αθήνα - Αναμένονται πάνω από 100 τρακτέρ
07:05
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους - Προειδοποίηση από την ΕΜΥ
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Φεβρουαρίου)
06:30
Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ μέσω του προγράμματος Μετεγκατάσταση
06:00