Διαψεύδει η ΕΛΑΣ ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό
«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.
Οι πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία και διαψεύδονται από την Ελληνική Αστυνομία, ανέφεραν πως τα χρήματα βρέθηκαν σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργηθεί σε διώροφο κτήριο επί της οδού Ζαλοκώστα, το οποίο αν και ακατοίκητο φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Τo πόλο με άλογα γίνεται δραματική σειρά στο Netfix
13:19
Πάπα Εσιέντου: Ο νέος Σνέιπ στη σειρά Harry Potter, αποκαλύπτει τις απειλές που δέχτηκε
13:10
Στον εισαγγελέα οι 22 συλληφθέντες για απάτες εκατομμυρίων εις βάρος του ΕΦΚΑ
13:01
Μιχαηλίδου: Στέγη σε 40 οικογένειες και ευάλωτα νοικοκυριά από προγράμμα στέγασης στη Θεσσαλονίκη
12:59