Διαψεύδει η ΕΛΑΣ ότι βρέθηκαν 19 εκατ. ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό
«Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία διαψεύδονται πληροφορίες ότι βρέθηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ σε σπίτι πολιτικού στο Παλαιό Ψυχικό.
Οι πληροφορίες, οι οποίες ήρθαν στο φως μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Δημοκρατία και διαψεύδονται από την Ελληνική Αστυνομία, ανέφεραν πως τα χρήματα βρέθηκαν σε δεσμίδες, σε ειδική κρύπτη που είχε δημιουργηθεί σε διώροφο κτήριο επί της οδού Ζαλοκώστα, το οποίο αν και ακατοίκητο φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ομάδα περίπου 15 ανδρών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε. Αμέσως εισήλθαν στο κτήριο, ακινητοποίησαν τους ιδιωτικούς αστυνομικούς και ξεκίνησαν τον έλεγχο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη χρήση μηχανημάτων ειδικής τεχνολογίας ήρθαν ενώπιον της αποκάλυψης.
SPONSORED
Ιράν: Η έδρα της ομάδας μας στο Μουντιάλ μεταφέρεται από τις ΗΠΑ στο Μεξικό με άδεια της FIFA
14:41
Πάτρα: Κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι την 16χρονη σύντροφό του - Είχε συλληφθεί και το 2024
14:27
Τάκης Θεοδωρικάκος: Για πρώτη φορά Ελληνίδα στο τιμόνι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαπίστευσης
14:19
Χανιά: Συνελήφθη και ο πατέρας της τρίχρονης - Στο «μικροσκόπιο» οι θάνατοι δύο ακόμη παιδιών
14:16