Τραγωδία στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών: Νεκρή 28χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση μιας 28χρονης πεζής από αυτοκίνητο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου - Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης για Ψάρι.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η 28χρονη στην προσπάθειά της να διασχίσει την Εθνική Οδό παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε το βράδυ της Δευτέρας (19/11) στο 46ο χιλιόμετρο της Νέα Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, όπου ένας 56χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 28χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας, η οποία κινούνταν πεζή.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο οδηγό για ανθρωποκτονία από αμέλεια και διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
SPONSORED
Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες: «Ο ισχυρότερος που έχουμε βιώσει» - Τουλάχιστον 5 νεκροί
07:28
Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό της Νέας Υόρκης - Πέντε τραυματίες
07:24
Πανελλήνιες 2026: Σε Φυσική, Ιστορία και Οικονομία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
07:15
Εκρήξεις στην Τεχεράνη μετά την επίθεση στο Ισραήλ: Το Ιράν απειλεί με κλείσιμο του Μπαμπ ελ Μαντέμπ
07:08