Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου Νικόλα, θύμα του τραγικού τροχαίου στην Κυπαρισσία
Σε κλίμα πένθους και οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 15χρονου μαθητή στην Κυπαρισσία, που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης.
Θρήνος και θλίψη στην Κυπαρισσία κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας του άτυχου μαθητή το μεσημέρι της Τρίτης στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.
Όλοι ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Νίκο.
Συμμαθητές του άτυχου νεαρού, καθηγητές, εκπαιδευτικοί από άλλα σχολεία της Κυπαρισσίας και της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πλήθος πολιτών, αποχαιρέτησαν τον νεαρό που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του 15χρονου που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι της.
Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ δεκάδες συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο αντίο.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας που εξέφρασε την βαθιά του θλίψη, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα.
Πιερρακάκης στο Reuters: Η Ευρώπη να δράσει γρήγορα για την προστασία οικονομιών και τιμών ενέργειας
18:00
Σκάνδαλο Επστάιν: Άντριου και Μάντελσον με τα μπουρνούζια τους δίπλα στον καταδικασμένο παιδόφιλο
17:53
Ρόμπι Γουίλιαμς: Απέλυσε τον επί 14 χρόνια μάνατζέρ του - «Ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή»
17:42
Παραδόθηκε ο 23χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
17:34