ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου
Την μετατροπή της προκαταρκτικής εξέτασης σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε αργά χθες το βράδυ ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό με τον Ζακ Κωστόπουλο.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι εννέα αστυνομικοί θα αποσπαστούν από την ομάδα ΔΙΑΣ στο επιτελείο της ΓΑΔΑ όσο θα είναι σε εξέλιξη η ένορκη διοικητική εξέταση.
Επίσης έχει ζητηθεί και έχει επισημανθεί η ένορκη διοικητική εξέταση να ολοκληρωθεί άμεσα, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00