ΕΛΛΑΔΑ

Παπαντωνίου για υπόθεση C4i: Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας

Παπαντωνίου για υπόθεση C4i: Παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας
EUROKINISSI

Για «παροξυσμό χυδαίας λασπολογίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τη δημοσιοποίηση πληροφοριών ότι το όνομά του αναφέρεται στο διαβιβαστικό της δικογραφίας που έφτασε στη Βουλή για την υπόθεση C4i.

Ο πρώην υπουργός, που παραμένει προφυλακισμένος, αφήνει αιχμές εναντίον του μάρτυρα που προσήλθε αυτοβούλως για να καταθέσει πριν από λίγο καιρό.

Ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννος Παπαντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του "Δόγματος Πολάκη" κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004.

Ο μάρτυρας προσήλθε “αυτοβούλως” γιατί “ξαφνικά” θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο - αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές. Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι “φτάνει πια”. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει.

Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ